Insider's Forum 2025 - Schedule of Events

| Time | Tuesday, September 23 - Workshop & Conference Sessions | | |
|----------------------------------|--|--|---|
| 8:30AM - 11:30AM | HIFON MEMBERS AND NON-MEMBERS ARE WELCOME! | | |
| | HIFON Breakfast & Workshop led by Shaun Kapusinski, HIFON Founder | | |
| | Operations+Owners | | |
| 11:30AM -11:45AM | Lunch Buffet in Chamber Foyer | | |
| 11:30AM - 12:20PM | Lunch | "Student Meet & Greet" Roundtables over lunch | |
| 12:30PM - 1:20PM (50 minutes) | Operations | All | |
| | Operations Roundtables | Owners & Advisors Roundtables | |
| 1:35PM - 2:25PM | Operations TBA | Owners+Advisors TBA | - |
| (50 minutes) | All | All | - |
| | "Unified Total Wealth Planning and | ТВА | |
| | Investing" - Jeff, Coyle, Libretto | | |
| | All | All | |
| 3:45PM-4:00PM | Conference Welcome, Insider's Forum Leadership Award & Inside Information Iconoclast Award Presentations | | |
| 4:00PM-5:15PM (75 minutes) | Keynote - "The New Realities of Succession" - Philip Palaveev, The Ensemble Practice | | |
| 5:15PM -7:00PM | Opening Reception & Networking in the Exhibit Hall/Promenade & Salons 1, 2 | | |
| Time | Wednesday, September 24 - Conference Sessions | | |
| 7:30AM - 8:30AM | Sit Down Breakfast in Salons 3,4 & 5 | | |
| 8:30AM-8:45AM | Announcements & Student Introductions | | |
| 8:45AM-10:00AM (75 minutes) | Keynote - "Scaling Extraordinary Client Experiences" - Julie Littlechild, Absolute Engagement | | |
| 10:00AM -11:00AM | Networking in the Exhibit Hall/Promenade & Salons 1, 2 | | |
| 11:00AM -12:15PM (75 minutes) | "Adding Professional Capabilities | "Getting Ready for Succession" - | "Al Note-Taking Tools: User |
| | Affordably" - Kara Armstrong, CapSouth+Stacy McKinnon, Morton | Brooklyn Brock, Ellevate Advisors+Tiffany Lee, Ellevate | Experiences" - panel TBA |
| | Wealth+moderator TBA | Advisors | |
| | Owners+Operations | Owners | All |
| 12:15PM - 1:30PM | | Sit Down Lunch in Salons 3,4 & 5 | |
| | "Best Planning Ideas" - Lyle Benson, | ТВА | "How to Develop a New Service |
| 1:30PM - 2:45PM (75 minutes) | L.K. Benson & Co.+Katharine George, | | Offering: A Case Study" - Chris |
| | Wealthstream Advisors+Scott | | Galeski, Morton Wealth+Stacey |
| | Sprinkle, Sprinkle Financial | A.11 | McKinnon, Morton Wealth |
| | Advisors "Modeling the Cost of Long-Term | All "Next Generation Leadership From a | Owners+Operations "Joel Tells Us What We Need to Know |
| 3:00PM - 3:50PM (50 minutes) | Care" - Lily Vittayarukskul, Waterlily | Next Gen Leader" - Courtney Sukitch, Waldron Private Wealth | About Tech" - Joel Bruckenstein, T3 |
| | Advisors | Owners | All |
| 3:50PM - 5:00PM | Networking in the Exhibit Hall/Promenade & Salons 1, 2 | | |
| 5:00PM-5:50PM (50 minutes) | Keynote - TBA | | |
| 5:50PM - 7:20PM | Reception & Networking in the Exhibit Hall/Promenade & Salons 1, 2 | | |
| Time | Thursday, September 25 - Conference Sessions | | |
| 7:30AM - 8:30AM | Breakfast Buffet in Exhibit Hall/ Promenade & Salons 1, 2 | | |
| 8:30AM-9:45AM (75 minutes) | Keynote - "Breaking Through the Middle" - Chris Pelch, Vance Wealth+Ann Reilley, Alpha Financial Advisors+John Vance, Vance Wealth+Bob Veres, Inside Information (moderator) | | |
| 9:45AM-10:40AM | Networking in the Exhibit Hall/Promenade & Salons 1, 2 | | |
| 10:40AM -11:30AM (50 minutes) | Keynote - "Al Advanced Use Cases & Your Future Tech Stack " - Spenser Segal, ActiFi+Bob Veres, Inside Information | | |
| 11:30AM-11:45AM | Conference Wrap Up | | |