Insider's Forum 2024 - Schedule of Events

Time Monday, September 16th - Workshop & Conference Sessions			
8:30AM - 11:30AM	OPEN TO ALL! HIFON Breakfast & Workshop led by Shaun Kapusinski, HIFON Founder 1) "Revenue is the Responsibility of Operations, Not Sales" - Brett Davidson, FP Advance 2) "Why Would You Ever Want To Be a COO (Or Hire One)?" - Allison Felix, Cassaday and Company 3) "M&A Integration Best Practices" - Alia Wagenhoffer, Cerity Partners Operations+Owners		
11:30AM -11:45AM	Lunch Pickup		
11:30AM - 12:20PM	Operations Roundtables over lunch	"Student Meet & Greet " Roundtables over lunch	
12:30PM - 1:20PM (50 minutes)	Operations Breakout #1 - Pending Announcement		
1:35PM - 2:25PM (50 minutes)	Owners+Operations Breakout #3 - Pending Announcement	Advisors Breakout #4 - "It's Time to Stop Outsourcing Asset Allocation to Risk Tolerance Questionnaires" - Martin Tarlie, Nebo Wealth	
2:40PM - 3:30PM (50 minutes)	All Breakout #5 - Pending Announcement	All Breakout #6 - "Beyond the Monte Carlo" - Jeffery Coyle, Libretto	
,	All	AII	
4:00PM-4:05PM	Announcements & Award Presentations		
4:00PM-5:15PM (75 minutes)	Opening Keynote "Critical Thinking on the Most Important Trends in the Profession" - Joel Bruckenstein,T3+Angie Herbers, Herbers & Co.+Alan Moore, XYPN+Bob Veres, Inside Information		
5:15PM -6:45PM	Opening Reception & Networking in the Exhibit Hall/Aspen & Colorado Foyers		
Time	Tuesday, September 17th - Conference Sessions		
7:30AM - 8:30AM	Sit Down Breakfast in the Aspen Ballroom		
8:30AM-8:45AM	Announcements & Student Introductions		
8:45AM-10:00AM (75 minutes)	Keynote - "From Efficiency to Engagement: The Evolution of the Client Experience" - Julie Littlechild, Absolute Engagement		
10:00AM -11:00AM	Networking in the Exhibit Hall/Aspen & Colorado Foyers		
11:00AM -12:15PM (75 minutes)	Breakout #7 -" Talent Management & Development" - Laurie Flenner, Aspiriant+Kate Kammes, JMG Financial	Breakout #8 - "Marketing By Experts" - Kalli Fedusenko, Financial Advisor Marketing+Andrew Johnson, Testimonial iQ+Kelly Waltrich, Intention.ly	Breakout #9 - "How Do You Fund Major Initiatives or Acquisitions?" - Tom Orecchio, Modera Wealth+Jeff Sarti, Morton Wealth+Lisa Crafford, Constellation Wealth Capital (moderator)
	Owners+Operations	All	Owners
	Breakout #10 - "Cybersecurity Protection" - Maxwell Alles, Alles Technology+Brian Edelman, FCI Cyber+Steve Ryder, Visory+Bob Veres, Inside Information (moderator)	Sit Down Lunch in the Aspen Ballroom Breakout #11- "Best Planning Ideas" - Ted Sarenski, SageView Advisory Group+Scott Sprinkle, Sprinkle Financial+Lyle Benson, L.K. Benson & Co. (moderator)	Breakout #12 - "Best Practices for Creating Engaging Client Experiences" - Sandi Bragar, Aspiriant+Chris Galeski, Morton Wealth+Julie Littlechild, Absolute Engagement (moderator)
3:00PM - 3:50PM (50 minutes)	All Breakout #13 - "Creating an Al Culture" - Courtney Sukitch, Waldron Private Wealth All	Advisors Breakout #14 - "Common Mistakes Advisory Firms Make That Get You Into Trouble" - Tom Giachetti, Stark & Stark All	All Breakout #15 - "Comparing Sources of Capital" - James Hughes, Live Oak Bank+Yvonne Kanner,Tria+Jonathan Rogers, Forum Financial +Bob Veres, Inside Information (moderator) Owners

3:50PM - 5:00PM	Networking in the Exhibit Hall/Aspen & Colorado Foyers	
5:00PM-5:50PM (50 minutes)	Keynote - Pending Announcement	
5:50PM - 7:15PM	Reception & Networking in the Exhibit Hall/Aspen & Colorado Foyers	
Time	Wednesday, September 18th - Conference Sessions	
7:45AM - 8:30AM	Light Fare in Exhibit Hall/Aspen & Colorado Foyers	
8:30AM-9:20AM (50 minutes)	Keynote - Chief Marketing Officer panel - Brittany Abbate, Choreo Advisors+Daniella Chuckran, Aspiriant+Bob Veres, Inside Information (moderator)	
9:20AM-10:00AM	Networking in the Exhibit Hall/Aspen & Colorado Foyers	
10:00AM -11:30AM (90 minutes)	Brunch & Keynote - "The State of the Profession" - Bob Veres, Inside Information	
11:30AM-11:45AM	Conference Wrap Up	