## Insider's Forum 2024 - Schedule of Events

moraci of ordin 2024 - Octicadic of Events					
Time	Monday, September 16th - Workshop & Conference Sessions				
	OPEN TO ALL!				
8:30AM - 11:30AM	HIFON Breakfast & Workshop led by Shaun Kapusinski, HIFON Founder  1) "Revenue is the Responsibility of Operations, Not Sales" - Brett Davidson, FP Advance				
	2) "Why Would You Ever Want To Be a COO (Or Hire One)?" - Allison Felix, Cassaday and Company				
	3) "M&A Integration Best Practices" - Alia Wagenhoffer, Cerity Partners				
	Colorado Ballroom A				
11:30AM -11:45AM	Lunch Buffet in Colorado Foyer (pickup and go)				
11:30AM - 12:20PM	Operations Roundtables over lunch	"Student Meet & Greet " over lunch			
	Colorado Ballroom A	Colorado Ballroom B			
	Operations	All			
12:30PM - 1:20PM (50 minutes)	•	"Disability Insurance Planning: When			
		60% Only Equals 30%, and What to Do			
	(continued)	About It" - John Ryan, Gallagher USA			
	Colorado Ballroom A	Colorado Ballroom B			
	Owners+Operations	Advisors			
	"A Leader's Guide to Succession	"It's Time to Stop Outsourcing Asset			
1:35PM - 2:25PM (50 minutes)	Planning: Why a Client-Centric	Allocation to Risk Tolerance			
	Approach is Key to Your Success" -	Questionnaires" - Martin Tarlie, Nebo			
	Max McQuiston, Capital Group	Wealth			
	Colorado Ballroom A	Colorado Ballroom B  All			
	"The Impact of Custodial	"Beyond the Monte Carlo" - Jeffery			
	Consolidation on the RIA Industry:	Coyle, Libretto			
2:40PM - 3:30PM (50 minutes)	How Advisors Can Stand Out in the				
	Sea of Sameness" - Scott Victoria,				
	TradePMR				
	Colorado Ballroom A	Colorado Ballroom B			
0.45014.4.00014	All	All	ion Incompalant Assembly Duncantations		
3:45PM-4:00PM	Conference Welcome, Insider's Forum Leadership Award & Inside Information Iconoclast Award Presentations				
4:00PM-5:15PM (75 minutes)	Herbers, Herbers & Co.+Alan Moore, XYPN+Bob Veres, Inside Information				
	Aspen Ballroom				
5:15PM -6:45PM	Opening Reception & Networking in the Exhibit Hall/Aspen & Colorado Foyers				
Time	Tuesday, September 17th - Conference Sessions				
7:30AM - 8:30AM	Sit Down Breakfast in the Aspen Ballroom				
8:30AM-8:45AM	Announcements & Student Introductions				
8:45AM-10:00AM	Keynote - "From Efficiency to Engagement: The Evolution of the Client Experience" - Julie Littlechild, Absolute				
(75 minutes)	Engagement				
	Aspen Ballroom				
10:00AM -11:00AM	Networking in the Exhibit Hall/Aspen & Colorado Foyers				
11:00AM -12:15PM (75 minutes)	"Talent Management & Development:	"How Do You Fund Major Initiatives or			
	Tips for Managing, Developing and	Acquisitions?" - Tom Orecchio,	Fedusenko, Financial Advisor		
	Retaining Today's Talent" - Laurie	Modera Wealth+Jeff Sarti, Morton	Marketing+Andrew Johnson,		
	Flenner, Aspiriant+Kate Kammes, JMG Financial	Wealth+Lisa Crafford, Constellation Wealth Capital (moderator)	Testimonial iQ+Jessica Flynn, Intention.ly+Bob Veres, Inside		
	i manciai	vicalli Capital (IIICUCIALCI)	Information (moderator)		
	Colorado Ballroom A	Colorado Ballroom B	Aspen Ballroom		
	Owners+Operations	Owners	All		
12:15PM - 1:30PM		Sit Down Lunch in the Aspen Ballroom			

1:30PM - 2:45PM (75 minutes)	"Best Planning Ideas" - Lyle Benson, L.K. Benson & Co.+Scott Sprinkle, Sprinkle Financial	"Best Practices for Creating Engaging Client Experiences" - Sandi Bragar, Aspiriant+Chris Galeski, Morton Wealth+Julie Littlechild, Absolute Engagement (moderator)	"Cybersecurity Protection" - Maxwell Alles, Alles Technology+Brian Edelman, FCI Cyber+Steve Ryder, Visory+Bob Veres, Inside Information (moderator)	
	Colorado Ballroom A	Colorado Ballroom B	Aspen Ballroom	
	All	Advisors	All	
3:00PM - 3:50PM (50 minutes)	"Creating an Al Culture" - Courtney Sukitch, Waldron Private Wealth	"Common Mistakes Advisory Firms Make That Get You Into Trouble" - Tom Giachetti, Stark & Stark	"Comparing Sources of Capital" - James Hughes, Live Oak Bank+Yvonne Kanner,Tria+Jonathan Rogers, Forum Financial +Bob Veres, Inside Information (moderator)	
	Colorado Ballroom A	Colorado Ballroom B	Aspen Ballroom	
	All	All	Owners	
3:50PM - 5:00PM	Networking in the Exhibit Hall/Aspen & Colorado Foyers			
5:00PM-5:50PM (50 minutes)	Keynote - "Next Gen, Al and All That's In Between" - Jeff Benfield, SEI			
	Aspen Ballroom			
5:50PM - 7:15PM	Reception & Networking in the Exhibit Hall/Aspen & Colorado Foyers			
Time	Wednesday, September 18th - Conference Sessions			
7:45AM - 8:30AM	Light Fare in Exhibit Hall/Aspen & Colorado Foyers			
8:30AM-9:20AM (50 minutes)	Keynote - "Key Considerations to Create a Marketing Engine in 2025" - Brittany Abbate, Choreo Advisors+Daniella Chuckran, Aspiriant+Bob Veres, Inside Information (moderator)			
	Aspen Ballroom			
9:20AM-10:00AM	Networking in the Exhibit Hall/Aspen & Colorado Foyers			
10:00AM -11:30AM (90 minutes)	Brunch & Keynote - "The Evolution of Advisor Fees and Revenue Models" - Bob Veres, Inside Information			
(22	Aspen Ballroom			
11:30AM-11:45AM	Conference Wrap Up			